Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retour naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze zijn gelijk aan de verzendkosten, namelijk €4,95 voor een brievenbuspakket en €6,95 voor pakketpost (NL). De retourkosten vanuit België zijn €10,95. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@leavesofmemory.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bezichtigen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:
– Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt te zijn
– Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Meld je retour binnen 14 dagen na ontvangst aan door een e-mail te sturen info@leavesofmemory.nl en geef aan welk product(en) en eventueel waarom je wilt retourneren.

3. Wacht op de bevestiging en het retourlabel dat je wordt toegestuurd. Voordat je het retourlabel kunt downloaden wordt er gevraagd om een Ideal betaling. De kosten zijn afhankelijk van het soort pakket wat je retour zend en zijn gelijk aan de verzendkosten.

4. Verpak de artikelen en zorg dat de factuur of een briefje met je ordernummer en persoonsgegevens erbij zit.

5. Print het retourlabel uit, plak deze op het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt, binnen 14 dagen na aanmelding van je retour.

6. Zodra je retour door ons is ontvangen en de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn, storten we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op jouw bankrekening. Bij het retour zenden van de volledige bestelling krijg je het aankoopbedrag inclusief verzendkosten (maar exclusief retourkosten) teruggestort.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Ontvang een gratis stickervel bij je eerste bestelling

Je schrijft je hiermee in voor de nieuwsbrief. Uitschrijven is altijd mogelijk.